.
 
Menu Site Christina Aguilerа
 
 
 
  • Написать Письмо
     
    Партнеры сайта

     

  •  

     

    Christina's Filmography

     
    1993—1995: Клуб Микки-Мауса
    1999: Беверли-Хиллз 90210
    1999: Genie Gets Her Wish
    2000: Субботним вечером в прямом эфире (гость)
    2000: My Reflection
    2003: Субботним вечером в прямом эфире (гость)
    2004: Stripped Live in the UK
    2004: Подводная братва
    2004: Субботним вечером в прямом эфире (ведущая)
    2006: Субботним вечером в прямом эфире (гость)
    2006: Back to Basics & Beyond
    2007: Back to Basics
    2008: Shine a Light — Musical guest
     
    Аккорды и табулатуры популярных песен
    на сайте Christina  Aguilera
     

    Amsterdam  

    Amsterdam1  

    Clocks  

    Clocks1  

    Clocks2  

    Clocks3  

    Clocks4  

    Clocks5  

    Clocks6  

    Clocks7  

    Daylight  

    Dont Panic  

    Dont Panic1  

    Dont Panic2  

    Dont Panic3  

    Dont Panic4  

    Dont Panic5  

    Easy To Please  

    Easy To Please1  

    Easy To Please2  

    Everything Is Not Lost  

    Everything Is Not Lost1  

    For You  

    For You1  

    God Put A Smile Upon Your Face  

    God Put A Smile Upon Your Face1  

    God Put A Smile Upon Your Face2  

    God Put A Smile Upon Your Face3  

    God Put A Smile Upon Your Face4  

    God Put A Smile Upon Your Face5  

    God Put A Smile Upon Your Face6  

    Gravity  

    Tuning: Standard  

    Green Eyes  

    Green Eyes1  

    Green Eyes2  

    Green Eyes3  

    Green Eyes4  

    Harmless  

    Help Is Around The Corner  

    Help Is Around The Corner1  

    Hunting High And Low  

    I Bloom Blaum  

    Ill See You Soon  

    In My Place  

    In My Place1  

    In My Place2  

    In My Place3  

    In My Place4  

    In My Place5  

    In My Place6  

    In My Place7  

    In My Place8  

    Ladder To The Sun  

     

       

      Biographies Christina Aguilera

      Time Line - 2003 Christina Aguilera
       
      Партнеры сайта

       


    Fan Site Christina Aguilera © 2007 - 2017